Us

Over Pieter Gort

Positiviteit

Wees gewoon, wees onderhoudend, wees opbouwend, wees inspirerend, voor jezelf! Dan straalt het vanzelf uit op de ander.

Welkom bij Pieter Lyrics

Even voorstellen:

Mijn naam is Pieter Gort. Ik heb een passie met woorden. Zolang ik mij kan herinneren schrijf ik ze op. Mensen om mij heen zijn het gewend dat ik ineens een notitieblok tevoorschijn haal, en begin met schrijven. Vaak komt er iets in mij op, en zet ik het direct op papier.

Ik heb inmiddels al een grote hoeveelheid gedichten en liederen geschreven en het is nu tijd om deze met iedereen te delen. De thema`s zijn heel divers: van klassiek, liefde, geestelijk maar ook het dagelijkse leven. Mist u nog een onderwerp of bent u op zoek naar een uniek cadeau voor een dierbare. Neem dan contact per mail op. Na een persoonlijk gesprek zal ik dan een op maat gemaakt gedicht of lied voor u schrijven. Helemaal en alleen voor uzelf of uw dierbare.

Voor een op maat gemaakt gedicht, songtekst, oneliner, of slagzin bent u bij pieterlyrics aan het juiste adres.

Groeten Pieter

LIEFDE

GELUK

“OMRING JE MET MENSEN DIE JOUW LEVEN GELUKKIG MAKEN”.

error: Leuke teksten hè? Er zit copyright op deze teksten! Als je de tekst wil gebruiken neem dan contact op!